Handelsbetingelser

Media Scale
CVR-nummer: 42689270
Birkehavevej 3, 3100 Hornbæk
paf@mediascale.dk

Betaling
Betaling af digitale produkter sker via Stripe. Det er muligt at betale med VISA, Mastercard, American Express og Unionpay. Kunden betaler ikke betalingsgebyr. Beløbet trækkes ved levering af det digitale produkt eller inden for tre hverdage. Som virksomhed eller organisation med CVR-nummer og eksistens i minimum to år, er det muligt at anmode om at handle som fakturakunde.

Rådgivningsydelser, kurser, præsentationer e.l. betales via faktura, som betales inden for 8 dage.

Levering
Varen eller ydelsen leveres til den aftalte tid.

Digitale produkter såsom rapporter, leveres pr. e-mail enten med link til online version af rapporten, vedhæftet fil og/eller link til download. Kunden kan modtage kvittering for købet efter forespørgsel eller i forbindelse med eller i umiddelbar forlængelse af den leverede vare, hvis intet andet er aftalt.

Fortrydelsesret
Der ydes ikke fortrydelsesret for digitale produkter såsom rapporter i PDF-format samt rådgivningsydelser, præsentationer, kurser e.l.

Rettigheder ved køb

Adgang til et digitalt produkt giver dig lov til at gøre brug af det/dem til personlig brug, men ikke til overførsel, videresalg, overdragelse eller yderligere licensering.

Rykkergebyr
Sker betaling af faktura ikke rettidigt og efter en påmindelse, pålægges et rykkergebyr svarende til 1 % af det forfaldne beløb pr. måned fra forfaldstidspunkt og til betaling sker.

Ejendomsret
Den fulde ejendomsret til alle immaterielle rettigheder, der opstår i forbindelse med Media Scales varer eller udførelse af ydelser, herunder patenter, design, varemærker og ophavsrettigheder, tilhører Media Scale.