Hej!

Jeg hedder Patrick Arendal Fahlström, stifter af Media Scale.

Media Scale opstod ud fra min egen søgen efter det store, forkromede overblik på mediebranchen. Da det ikke var til at opstøve andre steder, satte jeg mig for at skabe det selv.

Det er indtil videre blevet til data på +2.500 aktive danske medier på tværs af mediekategorierne aviser/nyhedsmedier, dagblade, fagblade, lokalmedier, magasiner, nichemedier, nyhedsbureauer, radiokanaler, tidsskrifter, TV-kanaler og ugeblade. Og alt sammen opdateres løbende.

I tillæg hertil har Media Scale også data på de +1.000 virksomheder, der udgiver medierne, bl.a. regnskabstal og mediestøtte.

Blikket er dog ikke kun rettet mod de redaktionelle medier. Media Scale har også overblikket på +180 streaming-tjenester på tværs af indholdstyper som film/serier, podcasts, gaming m.m.

Vil du høre mere om mulighederne for rådgivning, oplæg eller skræddersyede analyser på den baggrund? Så kontakt mig endelig.

Alt godt,
Patrick

paf@mediascale.dk

Patrick Arendal Fahlström

Oplæg

Anders Bording Priserne 2022
Oplæg for 100 journalister og chefredaktører om indretningen af specialmediemarket.
Ugeavisernes Efterårsseminar
Oplæg for 90 journalister, chefredaktører og sælgere om lokalmediernes uudnyttede potentiale for digitalt abonnement.
Medietrends' netværk for chefredaktører
Oplæg om den opdaterede ophavsretslov på baggrund af EU's ophavsretsdirektiv - og hvad det betyder for mediernes rettigheder.
Danskernes Brug af Nyhedsmedier 2022
Deltager i paneldebat om forandringerne af danskernes digitale nyhedsmedieforbrug sammen med Mette Østergaard, Jacob Kwon og Tav Klitgaard.

Samlingspunkt for medierne

Media Scale er dedikeret til viden.

Viden om medier, journalistik, forretning og teknologi. For både redaktionelle og kommercielle mediefolk.

Du finder dybdegående og perspektivrige analyser og praktiske guides. De bliver publiceret her på sitet, men også i et gratis nyhedsbrev, hvor du bl.a. også får eksklusive analyser og rapporter kun for de tilmeldte.

Men det er også kuratering. Et nøje udvalgt bibliotek af indsigtsfulde, hands-on erfaringer fra førende medieeksperter.

Så bliv inspireret – uanset om du kun er i idéfasen eller har drevet et medie i årevis.

Medieomtale